Jeugdwerking

Alle informatie over onze jeugdwerking vind je op jeugd.harmoniedevriendenkring.be en op de muziekkamp-facebookpagina.

De harmonie heeft geen aparte jeugdharmonie, maar wel een groot aandeel jongeren onder zijn leden. Om die jeugd nog extra te stimuleren organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten. Het muziekkamp is daar één van.

Muziekkamp

Het muziekkamp is een jaarlijkse traditie van de harmonie. Op dit kamp is iedereen welkom, neem dus zeker al je vrienden en vriendinnen mee! Ook wie nog geen instrument bespeelt, is welkom in ons beginnersorkest.

Op de laatste dag van het kamp wordt er een concert en een BBQ georganiseerd voor alle mama’s, papa’s, andere familie en vriendenkringers.

Het muziekkamp van 2016 start op zondag 31 juli 2016 en eindigt op zondag 7 augustus 2016. Op die laatste dag houden we een concert en bbq voor de ouders.

Verslag en foto's muziekkamp 2015

Verslag en foto's muziekkamp 2014